Service på Kedler

   
Reservedele :  
   


Pia Mathiesen

Telefon :
+45 5217 5616
(direkte)

+45 4817 7599 (alternative)

Email
Af sikkerhedshensyn bedes du bruge denne generelle email kontaktformular. Vi vil kontakte dig indenfor nogle timer. Vi beklager ulejligheden.
   
   
Service :  
   


Jan Petersen
Servicemontør
Industri-elektriker

Telefon :
+45 6172 7599 (direkte)
+45 4817 7599 (alternative)

Email
Af sikkerhedshensyn bedes du bruge denne generelle email kontaktformular. Vi vil kontakte dig indenfor nogle timer. Vi beklager ulejligheden.

 

 


 

 

AB&CO tilbyder service, reparationer og ombygninger af det store produktprogram af TT BOILERS og TEKNIK dampkedler og hedtolieanlæg.

Reservedele leveres fra velassorteret lager.
 

Service Dept.JPG (27283 bytes)


Service foretaget af autoriserede AB&CO servicefirmaer betyder at kedelfabrikkens serviceafdeling og ingeniører står bag opgaven, og fabrikken vil være underrette om alle forhold i opgaven. Dette  tilsikrer en høj kvalitet med den seneste teknik der er godkendt af fabrikken, herunder originale og godkendte reservedele. Alle opgaver udført af de autoriserede servicefirmaer er underlagt garanti. 
 


Opgaver og arbejde udført på AB&CO kedler af ikke-autoriserede servicefirmaer, betyder at AB&CO ikke yder nogen form  for garanti hverken på arbejdet, delene eller på den pågældende kedel som helhed. Generel rådgivning ydes altid til driftspersonalet og kunden som helhed, men detaljeret teknisk assistance i tekniske forhold ydes ikke igennem uautoriserede servicefirmaer.

Mere om firmaet :   
 

www.abco.dk

  Rådgivning til Kedelkunder

Du kan altid ringe til kontoret på 4817 7599 og få gratis telefonrådgivning omkring vores kedler og udstyr.


For spørgsmål udover selve kedlen kan du få professionel rådgivning ved henvendelse til AB&CO · CONSULT på telefon +45 2624 7599.


 

Hjælpeværktøjer


Som ekstra kunde-service har vi samlet lidt forskelligt materialer - bla. til udlægning og budgetprissætning på vore produkter


KLIK HER

Servicekontrakter

De fleste af vore kunder, ønsker at bruge deres tid på andet end kedler og varmesystem, - nemlig deres eget kerneområde. AB&CO tilbyder attraktive serviceaftaler med rabat.

Aftalen er gratis og der ydes rabat på timepriserne. Aftalen kan når som helst opsiges af kedelkunden.

Kontakt en servicetekniker eller hovedkontoret i Hedehusene, og få et uforpligtende tilbud !


 

AB&CO · TT BOILERS
Lovpligtig Eftersyn af Trykbeholdere

Trykbeholdere skal periodevis undersøges af en certificeret sagkyndig. Mange virksomheder er ikke klar over at deres trykbeholdere i kontrolklasse 2 efter Arbejdstilsynet "Bekendtgørelse nr. 746 af 26. november 1987 om trykbeholdere og rørsystemer under tryk". Konsekvensen ved ikke at have regelmæssig undersøgelser, er at Arbejdstilsynet griber ind.

Peter Kotschwara fra AB&CO er certificeret af Arbejdstilsynet som sagkyndig indenfor trykbærende anlæg.

Henvendelse ifm. rekvirering af certificeret sagkyndig til gennemgang af trykbeholdere i kontrolklasse 2 - til
en fra kontoret på tlf. 4817 7599.